menu
menu

Fietsen / Gedragsverandering / Mobiliteitskeuze / Mobiliteitswensen / Onderzoek / Verkeersstromen

Wanneer een econometrist naar zijn werk fietst...

Ik ben een econometrist en zoals vele econometristen zie ik cijfers en statistieken in alles! Dus kon ik het niet laten om een ​​aantal statistieken te berekenen op basis van 9 jaar regelmatig fietsen naar mijn werk, van Wijhe naar Zwolle, retour een trip van 36 km.

Ronald Jorna

‘ICT maakt de transportketen intelligenter en draagt bij aan efficiënter en duurzamer vervoer. Ik onderzoek hoe ICT de veiligheid en het comfort van fietsers kan verhogen en ben een fervent voorstander van slim reizen. Europese samenwerking en kennisdeling zijn daarbij belangrijk. De keuze voor een modaliteit is een afweging tussen tijd, kosten, leefbaarheid en gezondheid.’

Senior adviseur ICT & goederenvervoer
r.jorna@mobycon.nl
(06) 333 056 52

Gerelateerd