Privacybeleid

Mobycon is wat privacy betreft altijd zeer zorgvuldig geweest. We doen zoals het hoort. Precies zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om onze privacy. We verzamelen wel persoonsgegevens van je, maar zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, heb je altijd de mogelijkheid om je af te melden.

Dat is eigenlijk alles wat je moet weten: we schermen je gegevens af, gaan die nooit delen met derden en je hebt altijd de mogelijkheid om je af te melden.

Juridisch volstaat dit niet, dus vind je hieronder een uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Heb je alsnog vragen dan stuur een e-mail naar info@mobycon.nl en we zullen jouw vraag spoedig beantwoorden.

Persoonsgegevens bij opdrachten
We bewaren persoonsgegevens wanneer we een opdracht voor je uitvoeren. We hoeven niet alles van je te weten, alleen wat strikt noodzakelijk is om alles zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

  • Voor- en achternaam: zodat we de opdracht naar de juiste persoon toesturen.
  • Functie: handig om te weten of je meer op beleidsniveau werkt of meer praktijkgericht betrokken bent bij een opdracht.
  • Geslacht: zodat we je op de juiste manier kunnen aanschrijven.
  • E-mailadres: voor (bijna) al onze correspondentie.
  • Postadres: dat gebruiken we voor het toezenden van correspondentie en voor de facturatie of dit laatste moet al digitaal gebeuren.
  • Afdeling en bedrijfsnaam: zodat correspondentie en documenten op de juiste plek terechtkomen.
  • Mobiel telefoonnummer: alleen voor noodgevallen. Of je moet er zelf de voorkeur aangeven dat we je daarop bellen.
  • Historie: we houden bij wat voor opdrachten we voor jou hebben gedaan en welke vragen, mogelijkheden en onmogelijkheden er ter sprake kwamen. Wel zo makkelijk voor eventuele vervolgopdrachten.

Verder slaan we vooral de facturatiegegevens van jou of jouw organisatie op. Want vaak zijn er PO-nummers of andere gewenste informatie die op een factuur vermeld moeten worden. En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreren we dan netjes (maar dit gaat over jouw organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

  • Dienstverlening: je kunt met ons bellen en e-mailen. Om te zorgen dat je jouw verhaal niet twee keer hoeft te vertellen, maken we korte notities over jouw vraag. En als dan toevallig een collega de telefoon opneemt, weet die ook meteen wat jouw vraag was. Dat is handig voor iedereen.
  • Nieuwsbrieven: een paar keer per jaar sturen we onze e-nieuws met daarin de laatste ontwikkelingen en opdrachten waar we trots op zijn. Deze blijven we sturen, dat deden we al jaren en dat is dan ook geoorloofd. Wens je deze niet meer te ontvangen? Meld je dan af via de link onderaan de e-nieuws en jouw gegevens zijn verwijderd.Mis je onze nieuwsbrief na een tijdje toch? Dan kun je jezelf via onze site gewoon weer opnieuw inschrijven: https://www.mobycon.nl/nieuwsbrief/.
  • Wil je jouw persoonsgegevens inkijken, wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: info@mobycon.nl

Soms moeten we bepaalde factuurgegevens blijven bewaren voor de Belastingdienst, maar we hebben een geavanceerd systeem om gegevens dan te anonimiseren.

Derden
Jouw persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. En als we dat al moeten doen is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. Zowel intern -tussen medewerkers- als extern -met leveranciers- zijn daar afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid garanderen.

Bewaringstermijn
We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na het afronden van jouw opdracht kunnen we je benaderen voor aanvullende of vergelijkbare opdrachten. Maar als je dat niet wilt stuur dan een e-mail naar info@mobycon.nl en jouw gegevens worden verwijderd. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via hetzelfde e-mailadres.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur een e-mail naar info@mobycon.nl met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en/of verwijdering van jouw persoonsgegevens.

Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen allemaal, hopen we dat je ons dat wilt laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat we een standje verdienen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens
Jouw opdrachten en gunningen zijn het bestaansrecht van Mobycon. We zouden dan ook niet slim bezig zijn als we jouw privacy niet serieus zouden nemen.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We werken alleen met topleveranciers die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk, er komt dan ‘https’ en een gesloten hangslotje voor de url te staan.
  • Al onze mensen die toegang hebben tot persoonsgegevens weten exact hoe zorgvuldig ze om moeten gaan met jouw gegevens.

Wijzigingen, vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Mobycon
Hooikade 13
Postbus 2873
2601 CW Delft
Tel. (015) 214 78 99
info@mobycon.nl