project

OV4U draagt steentje bij aan kei

Elk jaar rijkt provincie Noord-Brabant de ‘Kei van Seef’ uit. Deze provinciale wisseltrofee is een beloning voor mensen die zich op een originele manier inzetten voor de verkeersveiligheid van kinderen.

Dit jaar ging de prijs naar VSO/SO De Kameleon in Bergen op Zoom. Deze school voor speciaal onderwijs heeft een verkeerseducatieprogramma, waarmee de zelfredzaamheid van de leerlingen wordt vergroot. Mobycon draagt hieraan een steentje bij met het lespakket OV4U. We zijn dan ook trots op deze Kei van Seef.

Provincie Noord-Brabant publiceerde deze tweet die vele likes opleverde (helaas is het artikel op hun site niet meer online) en De Kameleon schreef dit artikeltje op hun site.

Nieuwsgierig naar ons lespakket OV4U? Neem dan een kijkje op www.ov4u.nl of stuur een e-mail naar Irene Janssens. Bellen kan natuurlijk ook (073) 523 10 65.

ov4u kei

Gerelateerd

project

Rik is projectleider bewonersaanpak voor de Verkeersonderneming

Foto: Wikipedia.org

Sinds de zomer van dit jaar is onze adviseur Rik van der Graaf actief bij De Verkeersonderneming als projectleider van de bewonersaanpak in Drechtsteden. Het gaat om een gebiedsgerichte aanpak die bestaat uit verschillende sporen: logistiek, werkgevers- en bewonersaanpak. De projectleider bewonersaanpak heeft de opdracht om een aanpak te ontwikkelen, te testen en uit te voeren om bewoners in het gebied zoveel mogelijk gebruik te laten maken van een alternatief voor de auto.

project

Reconstructie centrum Berkel

Bij een reconstructie van bijvoorbeeld een centrum moet ook rekening worden gehouden met het nemen van verkeersbesluiten. Voor gemeente Lansingerland verzorgen wij dit gehele proces bij de reconstructie van het centrum van de kern Berkel.