menu
menu

project / techniek / wegontwerp

Nieuw: de Mobycon Prepaid card

cover Prepaidcard voor gemeentenKom je handen tekort bij al het verkeerskundige werk? Kun je geen goede inhuurkracht of detachering krijgen? Of heb je af en toe specialistische verkeersvragen? Dan is onze nieuwe Mobycon Prepaid card iets voor jou!

De Mobycon Prepaid card werkt net als prepaid telefoneren: je neemt bij ons voor een vaste periode een bepaald budget aan uren af. Hiervoor voeren wij allerhande verkeersadviezen uit, handelen verkeerskundige taken af of voeren verkeersonderzoeken uit. En dat op het moment dat jij dat nodig hebt. Zo kun je altijd een beroep doen op onze expertise, zonder dat je voor elke vraag een hele inkoopprodcedure moet doorlopen.

Wil je meer weten over de Mobycon Prepaid card? Neem dan contact op met Eelco Bos: (06) 54 25 83 92 of e.bos@mobycon.nl.

Gerelateerd

project / techniek / wegontwerp

Rik is projectleider bewonersaanpak voor de Verkeersonderneming

Foto: Wikipedia.org

Sinds de zomer van dit jaar is onze adviseur Rik van der Graaf actief bij De Verkeersonderneming als projectleider van de bewonersaanpak in Drechtsteden. Het gaat om een gebiedsgerichte aanpak die bestaat uit verschillende sporen: logistiek, werkgevers- en bewonersaanpak. De projectleider bewonersaanpak heeft de opdracht om een aanpak te ontwikkelen, te testen en uit te voeren om bewoners in het gebied zoveel mogelijk gebruik te laten maken van een alternatief voor de auto.