menu
menu

Mobycon is open!

Het coronavirus heeft Nederland en de wereld in haar greep. Het virus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. Wij krijgen allemaal te maken met nieuwe uitdagingen en dilemma’s, zowel in ons dagelijkse leven als het werk. Met dit bericht informeren wij je graag over onze maatregelen om onze dienstverlening te continueren.

Mobycon werkt al jaren 100% digitaal en volledig vanuit de cloud. Conform de richtlijnen van het RIVM werken onze medewerkers op dit moment zoveel als mogelijk thuis. Vanuit het huisadres kunnen zij de normale dienstverlening voor projecten, support of training voortzetten. Wij zijn gewend om met behulp van verschillende programma’s zoals MS-Teams en Skype op afstand contact te onderhouden met klanten, partners en collega’s. Wij kunnen zo niet alleen gemakkelijk met je overleggen, maar zijn ook in staat data, rapportages en presentaties snel en eenvoudig te delen en te bespreken. Ook zoeken we graag waar mogelijk en gewenst samen met jou naar creatieve oplossingen om de gewenste participatie met jouw omgeving te organiseren. Indien het online samenwerken een onbekend terrein is, kunnen en willen wij je graag helpen om de eerste stappen op dit pad te zetten.

Je kunt al onze adviseurs op de normale wijze via e-mail en telefoon benaderen. Samen zorgen we ervoor dat jouw ambities, lopende en nieuwe projecten geen vertraging gaan oplopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

Uiteraard staat voor ons voorop dat iedereen in goede gezondheid door deze periode heenkomt!

Hartelijke groet,
Team Mobycon

Gerelateerd

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.

Stem jij op ons voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs?

Rik van der Graaf met de cameraman van Acquire Publishing tijdens de opnames van de videopitch voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP).