Interreg-project 'Bike no Borders' Nederland / Deutschland

Foto: ©Provincie Groningen

Mobycon en DNL-contact ondersteunen provincie Groningen (leadpartner) en de Bentheimer Eisenbahn in het project ‘Bike no Borders’. Dit project wordt financieel ondersteund door de EDR (Eems Dollard Regio) vanuit het Duits/Nederlands Interreg-programma. Het project start met een enquête ten behoeve van een studie, die Mobycon met ondersteuning van DNL-contact verzorgt.
Lees meer over het project in deze brief: Bike_no_Borders_brief_200415_NED_final_v2 waarmee wij regionale overheden, gemeenten, ov-bedrijven en andere bedrijven benaderen om mee te doen. Heeft u belangstelling voor dit project? Neem dan contact op met Mobycon of DNL-contact via:

Bernhard Ensink (Mobycon) b.ensink@mobycon.com of tel.: +31 (0)612 542 931 (Duits; Nederlands)

Frederik Wanink (DNL-contact) wanink@dnl-contact.de of tel.: +49 (0)177 3210757 (Duits; Nederlands)

Gerelateerd

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.