Eerste deel Nationaal Fietscongres op donderdag 3 september

Het online Nationaal Fietscongres met twee sessies van Mobycon in het programma.

Het eerste deel van het online Nationaal Fietscongres start donderdag 3 september vanaf 13.30 uur. Ook Mobycon is daarbij aanwezig met twee sessies en een virtuele stand.

De middag start met een welkomstwoord van dagvoorzitter Bram Douwes. Hij zal ook de online tool toelichten. Vervolgens is het woord aan gastheer gemeente ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigt door wethouder Ufuk Kâhya.

Om 14.35 uur starten de parallelsessie. Babet Hendriks zal samen met Juul van Rijn (programmamanager Doortrappen) de sessie ‘Ouderen blijven langer en veiliger fietsen’ presenteren.

Tijdens de 3e parallelsessie (om 16.05 uur) zullen Otto Cazemier en Jules Kaiser een PechaKucha presentatie geven met als titel ‘Door de keuzes de fiets niet meer zien’.

Uiteraard is iedereen welkom in onze stand. Ga in het keuze menu van de online tool naar ‘Expo’ en kies voor Mobycon. In de stand is Mandy Bufus aanwezig en kan je van informatie voorzien, een afspraak maken en/of zorgen dat je in contact komt met één van onze adviseurs.

Zien we je op donderdag 3 september?
Als partner van het Nationaal Fietscongres mogen we je een korting aanbieden van 10% op de inschrijfkosten. Hiervoor vul je NFCMOBY20 in bij de actiecode. De inschrijving geldt voor 3 september, 19 november en voor de fietstocht met netwerkborrel op 27 mei in ‘s-Hertogenbosch.

Gerelateerd

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.