menu
menu

fiets / mobiliteitsgeluk / stedelijke ruimte / voetgangers

'Talk mainstage' Melissa Bruntlett op 15 november

15 november staat ze voor de tweede keer dit jaar op het podium bij een Nederlands congres.

Het is bijna drie jaar geleden dat Melissa met haar gezin van Canada naar Nederland emigreerde en Mobycon haar als collega in Delft mochten verwelkomen.

Naast haar werk en haar gezin, is ze drukdoende met het onder de knie krijgen van onze moeilijke Nederlandse taal. Toch heeft ze daarnaast tijd gevonden om samen met haar man een boek te schrijven getiteld: ‘Curbing Traffic’ The Human Case for Fewer Cars in Our Lives.

En dan word je voor de tweede keer dit jaar uitgenodigd als spreker op een Nederlands congres, dat is natuurlijk fantastisch! Deze keer spreekt Melissa bij de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit dat plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag op 15 november 2021. Haar presentatie is Engelstalig en kan zowel live als online worden gevolgd.

Gerelateerd

fiets / mobiliteitsgeluk / stedelijke ruimte / voetgangers

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.

fiets / mobiliteitsgeluk / stedelijke ruimte / voetgangers

Stem jij op ons voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs?

Rik van der Graaf met de cameraman van Acquire Publishing tijdens de opnames van de videopitch voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP).

fiets / mobiliteitsgeluk / stedelijke ruimte / voetgangers

De samenleving verandert dus de mobiliteit ook

Johan Diepens werd laatst geïnterviewd door Acquire Publishing om zijn kijk op mobiliteit voor het nieuwe jaar te delen.