menu
menu

dienstverlening / klanttevredenheid / minder afhankelijk van de auto / relevant / sociaal / toekomstgericht / toepasbaar / trots

Supertrots op onze klantwaardering


2019 ligt alweer eventjes achter ons. Voor ons is de jaargrens het moment om onze klanten te vragen naar de tevredenheid over onze dienstverlening.

Als onderneming willen wij zeer betrokken zijn bij onze klanten. Wij zijn er dan ook supertrots op dat onze klanten onze dienstverlening een 8,3 geven als totale waardering. Ook heel mooi om belangrijke waarden als toekomstgericht, toepasbaar, relevant en sociaal terug te zien in de reacties die we ontvingen:

  • Doen wat ze beloven! Prettig informeel contact;
  • Betrouwbaar, klantvriendelijk en veel kennis;
  • Denken goed mee met het formuleren van het probleem en het vinden van een oplossing;
  • Brede basiskennis en zeer sterke vertaling van praktijk naar algemene toepasbaarheid;
  • Kunnen goed schakelen tussen strategische blik en de uitvoering.

Wij blijven ervoor gaan om de wereld minder afhankelijk te maken van de auto. We willen blijven inspireren met innovatieve mogelijkheden. Samen visies vertalen naar praktijk en helpen bij de implementatie. Goed rekening houden met en inspelen op uw omgeving en duurzame oplossingen introduceren waar we meteen mee kunnen beginnen. Voor een vrijblijvend kopje koffie, een vraag, een verzoek of een uitdaging kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (015) 214 78 99 of per e-mail via info@mobycon.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks met een van onze adviseurs contact op te nemen.

Net als vorig jaar brengen we ook dit jaar weer het jaaroverzicht uit. We zijn op dit moment bezig om hier de laatste hand aan te leggen. Wordt vervolgd dus…

 

Gerelateerd