managementteam / nieuwe collega / ontwikkeling / ruimtelijke ontwikkeling / toekomstgericht

Mobycon ontwikkelt door!

We zijn het nieuwe jaar in volle vaart begonnen met een goede start. Mobycon groeit, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. We kondigen daarom met veel plezier enkele ontwikkelingen aan binnen onze mooie organisatie.

Het managementteam

Martijn van de Leur is managing director geworden van Mobycon Nederland. De dagelijkse leiding is nu zijn pakkie-an. Johan Diepens heeft daardoor tijd om te focussen op de langetermijnstrategie en kan zich meer richten op onze groei in de internationale markt.

“Ik droom van het hebben van impact. Impact op onze schitterende organisatie. Impact op het waarmaken van dromen van de mensen waar ik mee én voor werk. Impact op een duurzaam en veilig mobiliteitssysteem dat ook nog eens écht inclusief denkt en werkt,” aldus Martijn.

Nieuw in het managementteam (MT) is Babet Hendriks. Zij gaat in haar rol als resourcemanager development aan de slag met competenties binnen Mobycon en de (door)ontwikkeling daarvan.

“Sinds 2017 maak ik dagelijks plezier met mijn collega’s. We hebben een hele mooie club mensen bij elkaar. Ik kijk er daarom ontzettend naar uit om samen met hen hun ontwikkeling vorm te geven en daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie,” zegt Babet enthousiast.

Een leuk feitje is dat de beide MT-leden uit eigen opleiding komen. Beiden zijn vanaf de start van hun werkende leven werkzaam bij Mobycon. Samen met David Wansink, Erik Wahle en Johan vormen ze het MT van Mobycon.

Heel veel succes in jullie nieuwe functies Babet & Martijn!

Ook nieuw binnen Mobycon

En er starten weer nieuwe mensen bij Mobycon. Vanaf 1 maart is Job Punt gestart en gaat hij zich als senior-adviseur bezighouden met projecten op het snijvlak van ruimtelijke ontwikkelingen en mobiliteit. In ons internationale team zijn Nick Falbo en zeer recent Anna Luten gestart in Noord-Amerika. De meesten kennen Anna als oud-fietsburgemeester van gemeente Amsterdam. Zij gaat werken aan onze internationale marketingcommunicatie strategie.

Naast Nick wensen we Job en Anna natuurlijk veel succes maar vooral heel veel plezier toe! We stellen ze binnenkort uitgebreider aan jullie voor.

Gerelateerd

managementteam / nieuwe collega / ontwikkeling / ruimtelijke ontwikkeling / toekomstgericht

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

managementteam / nieuwe collega / ontwikkeling / ruimtelijke ontwikkeling / toekomstgericht

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.

managementteam / nieuwe collega / ontwikkeling / ruimtelijke ontwikkeling / toekomstgericht

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.