menu
menu

Fietscultuur / Slim Reizen / Workshop

Fietsmobiliteit ontmoet Sociale Veerkracht

Provincie Noord-Brabant streeft naar een goed fietsklimaat, met veel mensen op de fiets. En dat klinkt als muziek in onze oren.

Samen met Stichting Zet verzorgen wij een sessie tijdens het Dear Future Event in de Koepelhal in Tilburg op donderdag 28 september 2017. Tijdens deze sessie staat de ontmoeting van de werkvelden fietsmobiliteit en sociale veerkracht centraal. Wat zijn de aandachtspunten en activiteiten? Waar zien we mogelijkheden voor verbinding? En wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Deelnemen aan dit programmaonderdeel is gratis, aanmelden is aan te raden: http://dear-future.nl/event/fietsmobiliteit-ontmoet-sociale-veerkracht/

Gerelateerd

Fietscultuur / Slim Reizen / Workshop

Rik is projectleider bewonersaanpak voor de Verkeersonderneming

Foto: Wikipedia.org

Sinds de zomer van dit jaar is onze adviseur Rik van der Graaf actief bij De Verkeersonderneming als projectleider van de bewonersaanpak in Drechtsteden. Het gaat om een gebiedsgerichte aanpak die bestaat uit verschillende sporen: logistiek, werkgevers- en bewonersaanpak. De projectleider bewonersaanpak heeft de opdracht om een aanpak te ontwikkelen, te testen en uit te voeren om bewoners in het gebied zoveel mogelijk gebruik te laten maken van een alternatief voor de auto.