menu
menu

Bijeenkomst / Fietscultuur / Organisatie / Workshop

Eerste Fietslab regio Zwolle

Donderdag 28 september 2017 ben je van harte welkom bij het eerste Fietslab regio Zwolle. Het thema is ‘Samen op fietsen voor het beste resultaat’. Mobycon verzorgt bij deze bijeenkomst de ontdekkingstocht voor beleidsmedewerkers van gemeenten.

In een interactieve sessie nemen we je mee om te ontdekken hoe de overheid het fietsgebruik effectief kan stimuleren. Maar ook vragen als ‘wat zijn de behoeften van de beleidsmakers’ en ‘hoe kan de overheid haar doelgroep zo goed en effectief mogelijk bereiken en faciliteren?’ komen aan de orde. In het bijgevoegde programma vind je alle verder informatie over deze interessante en uitdagende bijeenkomst! uitnodiging Fietsweek 2017

Gerelateerd

Bijeenkomst / Fietscultuur / Organisatie / Workshop

Succes trainees Mobycon People

Met het team van Mobycon People zijn we onlangs de uitdaging aangegaan om verkeerskundige starters op de arbeidsmarkt een kans te bieden om onder professionele begeleiding hun eerste werkervaring op te doen. Inmiddels zijn we ruim anderhalve maand onderweg en is het al een succes! Vijf trainees zijn gestart bij vijf opdrachtgevers. Deze trainees zijn allemaal afgelopen zomer afgestudeerd van de opleiding Hbo Mobiliteit.

Bijeenkomst / Fietscultuur / Organisatie / Workshop

Nieuwe website verkeersbesluiten.nl

Zo ronden we op dit moment de nieuwe website voor verkeersbesluiten.nl af. De site krijgt een nieuw en fris uiterlijk. Daarnaast komt er een gedeelte waar gemeenten hun besluiten kunnen aanvragen en het proces van opstellen en afhandelen kunnen volgen. De verwachting is dat we met de site in november online gaan. Houd de site dus in de gaten!