menu
menu

CO2 prestatieladder

Mobycon is al jarenlang bezig om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. En daar voegen we sinds kort het CO2-bewust certificaat aan toe.

Naast dat we de wereld minder afhankelijk willen maken van de auto, willen we ook de uitstoot van CO2 (intern en extern) zoveel mogelijk reduceren. En dat natuurlijk samen met onze opdrachtgevers.

Sinds november 2021 beschikt Mobycon over een CO2-bewust certificaat op niveau 3 (CO2-Prestatieladder). Het doel is de CO2-footprint zoveel mogelijk te reduceren. Er zijn doelstellingen opgesteld en er worden maatregelen genomen voor het reduceren van de CO2-uitstoot. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van onze vorderingen.

Gerelateerd

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.

Stem jij op ons voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs?

Rik van der Graaf met de cameraman van Acquire Publishing tijdens de opnames van de videopitch voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP).