menu
menu

voetgangers

7 oktober Nationaal Voetgangerscongres

Nationaal Voetgangerscongres vanuit New Babylon in Den Haag op 7 oktober.

Mobycon is al een aantal jaar partner van het Nationaal Voetgangerscongres. Dit keer vindt het congres plaats in New Babylon in Den Haag.

Melissa Bruntlett publiceerde na de eerste lockdown haar blog: ‘De economie van het lopen’. Voor de organisatie van het Nationaal Voetgangerscongres aanleiding om haar te vragen voor een sessie. Zij verzorgt om 11.35 uur een Engelstalige sessie.

En ongeveer 2 uur later – om 13.30 uur om precies te zijn – neemt Johan Diepens deel aan het rondetafelgesprek: Welke plek heeft de voetganger in de mobiliteitstransitie?

Thema van het Nationaal Voetgangerscongres is vitale steden en dorpen. Aanmelden is nog mogelijk, klik daarvoor hier en wanneer je de code NVGC21PARTNER invult krijg je 15% korting op de deelnamekosten.

Gerelateerd

voetgangers

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.

voetgangers

Stem jij op ons voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs?

Rik van der Graaf met de cameraman van Acquire Publishing tijdens de opnames van de videopitch voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP).

voetgangers

De samenleving verandert dus de mobiliteit ook

Johan Diepens werd laatst geïnterviewd door Acquire Publishing om zijn kijk op mobiliteit voor het nieuwe jaar te delen.