voetgangers

7 oktober Nationaal Voetgangerscongres

Nationaal Voetgangerscongres vanuit New Babylon in Den Haag op 7 oktober.

Mobycon is al een aantal jaar partner van het Nationaal Voetgangerscongres. Dit keer vindt het congres plaats in New Babylon in Den Haag.

Melissa Bruntlett publiceerde na de eerste lockdown haar blog: ‘De economie van het lopen’. Voor de organisatie van het Nationaal Voetgangerscongres aanleiding om haar te vragen voor een sessie. Zij verzorgt om 11.35 uur een Engelstalige sessie.

En ongeveer 2 uur later – om 13.30 uur om precies te zijn – neemt Johan Diepens deel aan het rondetafelgesprek: Welke plek heeft de voetganger in de mobiliteitstransitie?

Thema van het Nationaal Voetgangerscongres is vitale steden en dorpen. Aanmelden is nog mogelijk, klik daarvoor hier en wanneer je de code NVGC21PARTNER invult krijg je 15% korting op de deelnamekosten.

Gerelateerd

voetgangers

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

voetgangers

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

voetgangers

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.

voetgangers

'Auto voor de deur is passé' - interview VGvisie met Alex Roedoe

 Foto: Peter van Aalst

Dat is de titel van het artikel dat verscheen in VGvisie, waarin Alex uitlegt waarom een auto voor de deur passé is, wat de alternatieven zijn en hoe je dit stimuleert.