auto-onafhankelijk / openbaar vervoer / vervoersstromen

OV Expo 2020 - donderdagmiddag 8 oktober

OV expo 2020

Tijdens het OV Expo Congres 2020 presenteert Daan Stevens samen met Arwina de Boer om 16:00 uur hun sessie.

Tijdens het OV Expo 2020 staan de nieuwe uitdagingen centraal waar de ov-sector door covid-19 mee te maken heeft. Het congres vindt plaats op 8 oktober van 12:30 tot 17:00 uur en is verdeeld in twee thema’s.

Thema 1: Hoe kan de ov-sector reizigers terugwinnen in nasleep van de coronacrisis? (13:30 – 15:00 uur)
Thema 2: Het bereikbaar houden van regio en stadsrand (15:30 – 17:00 uur)

Om 16.00 uur spreken Forseti-adviseur Daan Stevens en Arwina de Boer (provincie Noord Brabant) over de mogelijkheden van flexibeler vervoer voor zowel ov als doelgroepenvervoer om de bereikbaarheid in de hele provincie te kunnen garanderen. 

Daarnaast zijn onze Mobycon collega’s Otto Cazemier en Mirjam de Bok ook op het congres aanwezig.

Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan door naar de volgende link: https://www.ov-expo.nl/ov-expo-congres-2020/

En wil je jezelf nog aanmelden voor het congres? Dat kan door deze link aan te klikken: https://www.ov-expo.nl/registratie/

Gerelateerd

auto-onafhankelijk / openbaar vervoer / vervoersstromen

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

auto-onafhankelijk / openbaar vervoer / vervoersstromen

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

auto-onafhankelijk / openbaar vervoer / vervoersstromen

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.