mobiliteitsgeluk / participatie / verkeersveiligheid

Nationaal verkeersveiligheidscongres d.d. 11 april

Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle is de locatie waar op 11 april het NVVC plaatsvindt. Erik Wahle, Marc Schenk & Veronique Rietman zijn aanwezig en geven een presentatie.

 

Een zeer vol programma en maak dan maar eens een keuze welke workshop, kennissessie of carrousel je gaat volgen die dag. Daar helpen we je graag een handje mee, want ook Mobycon is met presentaties aanwezig.

Expertteam Noord-Brabant

Het eerste tijdsblok is van 12:05 tot 13:05 uur waarbij Marc Schenk samen met Michiel van Rooij (gemeente Valkenswaard) het zorgvuldig samengestelde Expertteam Noord-Brabant zal toelichten. Gemeenten kunnen met allerlei vragen over verkeersveiligheid bij het team terecht. Hoe dit werkt en welke voordelen provincie Noord-Brabant en de gemeenten hiervan hebben hoor je in de kennissessie: Expertteam Noord-Brabant: partners die elkaar helpen.

Fiets & ITC-toepassingen

En het volgende tijdsblok is van 14:30 tot 15:03 uur waar Veronique Rietman & Erik Wahle tijdens de carrousel ‘fietsinfra: risicogestuurde aan zet zijn. De veiligheid van de fietser in beeld door slimme fietstoepassingen is deze genaamd. In deze sessie gaan zij in op de verschillende fiets en ITS-toepassingen die de veiligheid van de fietser in beeld brengen.

Gerelateerd

mobiliteitsgeluk / participatie / verkeersveiligheid

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.