menu
menu

Eurocommissaris, minister én staatssecretaris op bezoek bij Mobycon

Wij hadden de eer om de eurocommissaris, de minister en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat te mogen ontvangen en Mobycon te presenteren. Uiteraard fietsten we nog een stukje mee!

Donderdag 27 juni hadden Otto Cazemier, David Wansink en Shelley Bontje de eer om Mobycon te presenteren en de eurocommissaris voor Vervoer Violeta Bulc, de minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven welkom te heten bij ons kantoor in Delft. Uitgebreidere informatie is terug te vinden op onze internationale site: https://mobycon.com/updates/mobycon-gets-a-special-visit/.

Gerelateerd

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.

Stem jij op ons voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs?

Rik van der Graaf met de cameraman van Acquire Publishing tijdens de opnames van de videopitch voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP).