auto-onafhankelijk / openbaar vervoer

Een reis over twee verschillende sporen

Trein sporen
Teams die zich bezig houden met ov-beleid werken vaak vanuit ‘twee eilandjes’.

Mirjam de Bok studeerde af op het onderwerp: ‘Beleidscyclus van het Nederlands openbaar vervoer’. Eerder deze maand verscheen in OV-magazine een artikel van haar over dit onderwerp. Interessante bevindingen die meer dan de moeite waard zijn om te lezen. Klik daarvoor op deze link.

Wanneer je Mirjam hierover uitgebreider wil spreken, neem dan vooral contact met haar op om een afspraak te maken of een vraag te stellen: m.debok@mobycon.nl.

Gerelateerd

auto-onafhankelijk / openbaar vervoer

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

auto-onafhankelijk / openbaar vervoer

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

auto-onafhankelijk / openbaar vervoer

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.