Cycling 4 Climate Change

Breda/De Bilt, maandag 19 juni vroeg in de ochtend stonden 17 collega’s van de Concordis Groep aan de start van Cycling 4 Climate Change. Ontzettend trots zijn we op deze massale deelname, wat een kanjers!

Een bijzondere fietstocht die is opgezet om aandacht te vragen voor de stijgende zeespiegel. Wanneer de zeespiegel blijft stijgen zal de kustlijn van Nederland veranderen en een groot deel onder water komen te staan. De nieuwe kustlijn die dan ontstaat loopt van Breda, De Bilt naar Groningen. Dat is 375 km, precies de route die werd gevolgd.

Robjan Schmidt startte om 05.30 uur in Breda voor de 375 km, om 30 km na Zwolle onze 10 deelnemers aan de 250 km in te halen, te snel om op de foto te zetten…

2 uur later startten Anna Tailliez, Alex Roedoe, Boukje Dotinga, David Wansink, Marin Breukelaar & Veronique Rietman voor 125 km naar De Bilt.

Gearriveerd in De Bilt na 125 km te hebben gefietst.

En om 8.00 uur vertrokken vanaf De Bilt: Babet Hendriks, Camilo Schurink, Daan Stevens, Koen van Neerven, Kristel Bronsvoort, Mirjam de Bok, Otto Cazemier, Rik de Graaf, Robin Maatjes & Stephen Kurz voor de 250 km tocht naar Groningen.

Op het podium in Groningen na 250 km.

Naast deze geweldige prestatie sluit deze roep om aandacht heel mooi aan bij onze missie om de wereld minder afhankelijk te maken van de auto.

Gerelateerd

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.