auto-onafhankelijk / cameraonderzoek / conflictanalyse / mobiliteit / openbaar vervoer / openbare ruimte & ontwerp / participatie / ruimtelijke ontwikkeling / smart mobility / toekomstgericht / verkeer en verkeersveiligheid

Vind jij het leuk om nieuwe contacten te maken?

Vacature: salesprofessional

Wil jij bijdragen aan: een samenleving waarin de auto een minder dominante plek inneemt, een goede kwaliteit van leven, mobiliteit zonder zorgen, nu en in onze duurzame toekomst? Ben je nieuwsgierig, altijd gericht op optimalisatie en zijn je communicatieve vaardigheden sterk ontwikkeld? Dan ben jij de salesprofessional die we zoeken!

 

 

Hier kom je terecht

Met ons team aan adviseurs bij Mobycon maken we impact op mens, samenleving en een aangename openbare ruimte. Er hangt een informele sfeer en er is altijd tijd voor een lolletje, een potje tafelvoetbal en een rondje hardlopen met sportieve collega’s in de omgeving van onze kantoren. Bij Mobycon werken gedreven mensen. We zijn vindingrijk, mensgericht en vernieuwend in het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken. We gaan problemen of uitdagingen niet uit de weg.

Het team werkt vanuit verschillende kantoren in het land – Delft, Zwolle en Den Bosch. We kennen een multidisciplinair team van verkeerskundigen, stedenbouwkundigen, planologen, economen, bestuurskundigen en sociaalgeografen.

Dit ga je doen

Als salesprofessional zet je je commerciële talenten in. Je werkt planmatig aan het vergroten van onze markten als het gaat om concrete oplossingen die we onze klanten te bieden hebben. Je brengt de behoeften van klanten in kaart en benadert actief vooral nieuwe klanten om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen. Je helpt bij de marktintroductie van nieuwe diensten. Je ontwikkelt samen met onze adviseurs, business developers en ons marketingcommunicatieteam nieuwe marketingmiddelen om de producten waarmee jij de klanten benadert beter te kunnen verkopen.

Dit ben jij

We gaan er niet vanuit dat je de wereld van mobiliteit al kent. Wij denken dat je met een goed ontwikkelde doortastendheid, bedrijfsmatige houding en vooral ook je communicatieve vaardigheden in staat bent deze rol snel eigen te maken. Je vakinhoudelijke collega’s bij Mobycon maken je wegwijs in de wereld van mobiliteit. Zij zitten vol ideeën en hebben de kennis en ervaring die jij goed voor het voetlicht kunt brengen.

We vinden het natuurlijk wel fijn als het volgende rijtje op jou van toepassing is:

  • Afgeronde hbo-opleiding in een economische/bedrijfskundige richting;
  • Maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd;
  • Analytisch en cijfermatig inzicht;
  • Nieuwsgierig en leergierig;
  • Commercieel inzicht en doelgericht;
  • Planmatig en geordend werken;
  • Communicatieve open houding is een must.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast en professioneel team. We streven met veel energie, uitdagende maar zeker ook realistische doelen na en moedigen onze collega’s aan eigen initiatieven naar voren te brengen. Daarbij kun je uiteraard rekenen op een zeer goed salaris en – al zeggen we het zelf – echt hele goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie contact op met Martijn van de Leur of David Wansink, telefonisch te bereiken via 073 – 523 10 60.

Ben je direct al enthousiast en wil je meteen reageren? Mail dan je cv en motivatie naar vacature@mobycon.nl, t.a.v. Martijn van de Leur. Solliciteren kan tot en met 25 augustus.

We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerd