mobiliteitsgeluk / Nationaal Voetgangerscongres / onderzoek / scootmobiel / stedelijke ruimte / voetgangers

'Scootmobielgebruik in de stedelijke ruimte' is onze sessie op het Nationaal Voetgangerscongres

Marin Breukelaar presenteert haar afstudeerscriptie tijdens het Nationaal Voetgangerscongres.

Ook dit jaar is Mobycon partner van het Nationaal Voetgangerscongres. Het congres is, zoals de titel al doet vermoeden, volledig gericht op de voetganger. De gastheren gemeente Leeuwarden en provincie Fryslân ontvangen congresbezoekers online vanuit de Harmonie in Leeuwarden.

Marin Breukelaar, student Human Geography aan de universiteit in Utrecht, heeft zich tijdens haar afstudeerstage bij Mobycon gefocust op het scootmobielgebruik in de stedelijke ruimte. Samen met haar stagebegeleider én sidekick Eveline de Jong zal zij haar afstudeerscriptie presenteren.

Donderdag 8 oktober om 15:35 uur, tijdens de 3e workshopronde is het zover. ‘Scootmobielgebruik in de stedelijke ruimte‘ heet de sessie. Zoals alle sessies is ook deze online te volgen.

Daarnaast is Mobycon te bezoeken in onze virtuele stand, waar voor vragen en opmerkingen tijdens het ontvangst en gedurende de pauzes Mandy Bufus je te woord zal staan.

Nog niet ingeschreven voor het congres? Dat kan alsnog door je hier aan te melden. En vul je onze actiecode MOBY20VOET in, dan ontvang je een korting van € 15,- op jouw inschrijving!

Tot 8 oktober en ‘wandel even bij ons binnen’!

Gerelateerd

mobiliteitsgeluk / Nationaal Voetgangerscongres / onderzoek / scootmobiel / stedelijke ruimte / voetgangers

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.