mobiliteit

Nieuw: raamovereenkomst met provincie Noord-Brabant

De komende jaren vind je onze collega’s nog vaker in provincie Noord-Brabant. Onlangs leidde een intensief aanbestedingstraject tot een mooie positie in de raamovereenkomst mobiliteit met de provincie.

En dat doen we niet alleen. We hebben de positie verworven als consortium Mobycon, Forseti en P2. In deze samenstelling dragen wij bij aan een duurzame, leefbare en gezonde provincie. Wij kijken er erg naar uit om samen om met de provincie aan de slag te gaan.

Thuis in Brabant

Als consortium brengen we brede ervaring op het gebied van mobiliteit. Inhoudelijke specialisten samen met procesmanagers en regisseurs van samenwerking. Daadwerkelijk impact maken is ons doel. Onze gezamenlijk speerpunten zijn: het binden van partijen op innovatieve oplossingen en opgaven in de keten ov-deelmobiliteit-Wmo-MaaS. Daarnaast hebben de individuele partijen hun eigen expertises.

Harald Faber, directeur van Forseti: “Mobycon en Forseti kennen elkaar als geen ander als onderdeel van de Concordis Groep. Ook P2 en voornamelijk Anne Garretsen kennen we al jaren. We werken aan dezelfde thema’s en vullen elkaar perfect aan als het gaat om proces en inhoud.

We werken ook al jaren voor de provincie op verschillende projecten. De drang om onszelf in te zetten voor onze eigen provincie is extra groot. Wij voelen ons thuis in Brabant.”

Geen rapportje opleveren en zwaaien

Wij zijn meer dan adviseurs, we zijn innovatieve bureaus die graag werken aan uitdagende mobiliteitsopgaven. Samen met de stakeholders binnen de provincie gaan we graag aan de slag met opgaven die bijdragen aan de duurzame bereikbaarheid van Brabant.

Anne Garretsen, project- en procesmanager bij P2: “Wij zijn niet het type bureau dat een rapport oplevert en afscheid neemt. Wij willen realiseren, we gaan voor resultaat. Ons hart klopt sneller voor projecten die bijdragen aan de slimme, schone en sociale mobiliteit van de toekomst.”

Thema’s waar wij in uitblinken

Martijn van de Leur, commercieel directeur van Mobycon: “Als combinatie excelleren we op een aantal thema’s binnen het verworven perceel. En dan lopen we ook nog eens dagelijks rond in de omgeving die wij mogen verbeteren. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.”

Meer informatie hierover? Wij staan je graag te woord.

Gerelateerd

mobiliteit

Trends 2023: rechtvaardiger mobiliteitssyteem

Ieder jaar in december geeft Acquire Publishing het Trendboek uit. Daarin staan interviews met personen die werken in de mobiliteitsbranche. En daar horen wij bij.