digitalisering / duurzaamheid / Europese subsidieprogramma's / klimaat / mobiliteit

Nieuwe Europese subsidieprogramma's

In Brussel worden momenteel de nieuwe Europese subsidieprogramma’s uitgewerkt. Er zijn vele verschillende subsidies beschikbaar voor een veelheid aan thema’s.

De meerjarenbegroting richt zich minder dan voorheen op traditionele posten als landbouw en regionale subsidies en meer op specifieke thema’s als klimaat, digitalisering, arbeid, duurzaamheid en mobiliteit. Dat betekent voor jou als bestuurder en ambtenaar meer kans op financiële ondersteuning vanuit Europa voor jouw lokale en regionale innovatieve projecten.

Hoe kom je erachter welke Europese subsidieprogramma’s er zijn? Waar moet jouw project aan voldoen om in aanmerking te komen voor Europese financiering? Wie is de contactpersoon in Brussel en welke ondersteuning kun je daarbij krijgen?

Op 24 juni 2021 organiseert onze partner Vindsubsidies samen met Binnenlands Bestuur het info-event ‘Succes met Europa!’ Vertegenwoordigers van de Europese Unie, Europese Commissie en andere Europadeskundigen zullen je hierop de eerste antwoorden geven en je informeren over de laatste ontwikkelingen. Je krijgt adviezen en tips en maakt kennis met succesvolle Nederlandse projecten uit verschillende regio’s op het gebied van belangrijke Europese thema’s zoals duurzaamheid, smart cities, klimaat, arbeidsmarkt en mobiliteit. Op dit laatste thema zal onze adviseur Ronald Jorna zijn ervaringen delen als projectleider van het Europese project BITS (Bicycles and ITS).

Het info-event ‘Succes met Europa!’ is een online-event. Afhankelijk van de dan geldende regels wordt gekeken of behalve de sprekers een beperkt aantal mensen aanwezig kan zijn.

Aanmelden kan via de volgende link: https://succesmeteuropa.nl/

Gerelateerd

digitalisering / duurzaamheid / Europese subsidieprogramma's / klimaat / mobiliteit

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

digitalisering / duurzaamheid / Europese subsidieprogramma's / klimaat / mobiliteit

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.