cameraonderzoek / fietsers / verkeersveiligheid

Pilot landbouwverkeer N343

Na werkzaamheden aan een rotonde mag het landbouwverkeer de N343 blijven gebruiken. Dat moet de verkeersveiligheid voor met name fietsers in het centrum van Hardenberg verbeteren.

Mobycon verzorgt deze pilot voor provincie Overijssel, waaronder de N343 valt. Onderdeel hiervan is een meldpunt waar onveilige situaties/inhaalgedrag kunnen worden gemeld. In overleg met de opdrachtgever en de brancheorganisatie van landbouwers is ervoor gekozen om een telefoonnummer beschikbaar te stellen waar eenvoudig en snel een Whatsapp naar toegestuurd kan worden. Een van de methodes om informatie te verzamelen. Deze pilot duurt een jaar, het telefoonnummer is 06 59 86 05 82 en zal vanaf april beschikbaar zijn.

Eind maart publiceerde Verkeerskunde de aankondiging van deze pilot in het artikel ‘Proef met landbouwverkeer’.

Gerelateerd

cameraonderzoek / fietsers / verkeersveiligheid

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

cameraonderzoek / fietsers / verkeersveiligheid

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.