fiets / fietsstimulering / smart mobility / toekomstgericht

Mobycon en Toertje bv gaan samenwerken!

Een gezonder leven en een duurzamere wereld – Klinkt goed, toch? Toertje maakt het makkelijker én leuker om de fiets te pakken. Een ambitie die wij vanuit Mobycon voor de volle 100% steunen. Om deze reden hebben we besloten om de handen ineen te slaan.

🚲 De helft van alle autoritten is korter dan 7,5 kilometer. Het is goedkoper, gezonder én groener om voor deze afstanden de fiets te pakken. Het vermindert verkeersopstoppingen, verlaagt de CO2-uitstoot, en verbetert je fysieke en mentale gezondheid. Toertje is gedreven door de overtuiging dat fietsen de sleutel is tot een duurzamere en gezondere toekomst voor ons allemaal. Toertje richt zich op fietsers, bedrijven en overheden voor fietskilometerregistratie, fietsstimulatieprojecten & inzichten in fietsgedrag. 🚲

Mobycon sluit hiermee aan bij de samenwerking van Toertje met BAM Infra Nederland, Fietsersbond en Canvas Heroes. De focus van Mobycon ligt hierbij vooral op de samenwerking met overheden als het gaat om fietsstimulering en inzichten in fiets-patronen van nu al meer dan 35.000 gebruikers. Wil je hier meer over weten, neem dan vooral contact op met onze collega’s Marc Schenk of Martijn van de Leur!

Wil je de app zelf al testen? Dat kan, je kunt de app downloaden via Apple Store of Google Play

Gerelateerd

fiets / fietsstimulering / smart mobility / toekomstgericht

Studiereis naar Lille & Kortrijk

 

Forseti & Mobycon organiseren weer een studiereis vol inspiratie! Dit jaar met Lille en Kortrijk als bestemming met het thema: Publieke Mobiliteit – Grensverleggend.

fiets / fietsstimulering / smart mobility / toekomstgericht

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.