menu
menu

duurzaam veilig / fietsers / kinderen / verkeersveiligheid / voetgangers

Duurzame en veilige weginrichting met GOW30

Een GOW30-weg onderscheidt zich door toepassing van het verbodsbord 30km/uur en door de inrichting.

In juli 2021 kregen we te horen dat we genomineerd waren voor ‘Beste Bijdrage’ op het Nationaal Verkeerskundecongres dat in november plaatsvond. Ondanks dat het bij een nominatie is gebleven, zijn we hier enorm trots op.

Alex Roedoe presenteerde tijdens het congres voor een zeer drukbezochte zaal. En ook na het congres bleef de belangstelling voor GOW30 aanhouden. Reden voor ons om deze informatie te verzamelen in een folder. Het resultaat tref je onderstaand aan en de pdf kun je downloaden om het nog eens rustig door te nemen.

Heb je belangstelling, vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Alex, Eveline of ons secretariaat!

Gerelateerd

duurzaam veilig / fietsers / kinderen / verkeersveiligheid / voetgangers

Naar een zorgzaam mobiliteitssysteem

Angela van der Kloof werd door The International Mobility Summit gevraagd naar haar kijk op de toekomst van mobiliteit. Deze bijdrage werd opgenomen in de publicatie Global Thought Leaders Predictions for Mobility 2022. Hieronder lees je de Nederlandse vertaling.

duurzaam veilig / fietsers / kinderen / verkeersveiligheid / voetgangers

De samenleving verandert dus de mobiliteit ook

Johan Diepens werd laatst geïnterviewd door Acquire Publishing om zijn kijk op mobiliteit voor het nieuwe jaar te delen.