fiets / persbericht / team

Bernhard Ensink (European Cyclists’ Federation) maakt overstap naar Mobycon

Met trots kunnen wij melden dat vanaf vandaag Bernhard Ensink als strategisch adviseur bij Mobycon aan de slag gaat.

Gedurende de afgelopen 12 jaar was Bernhard secretaris-generaal van ECF (European Cyclists’ Federation) in Brussel en ontfermde hij zich over Europese fietsgerelateerde projecten. Daarvoor was hij onder meer directeur van de Fietsersbond en wethouder in Coevorden. Met deze overstap is het pendelen tussen Brussel en zijn woonplaats verleden tijd en zal hij vanuit ons kantoor in Zwolle zijn functie als strategisch adviseur gaan vervullen.

Bernhard heeft veel ervaring in de Europese (fiets)markt en met name in de Duitse en Engelse markt is hij goed thuis. Logisch dat hij zich op die markten gaat focussen. Je zult hem in deze nieuwe functie binnenkort al kunnen ontmoeten bij het National Cycling Congress in Dresden (13-14 mei), ITF Summit in Leipzig (22-24 mei), Velo-city in Dublin (25-28 juni), maar ook in Nederland tijdens het Nationaal Fiets Congres (19 en 20 juni). Direct dus al een aardig gevulde agenda.

Wij zijn zeer blij met Bernhard als aanvulling op ons team, die ons zal helpen om onze missie ‘de wereld minder afhankelijk maken van de auto’ te realiseren.

Gerelateerd

fiets / persbericht / team

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

fiets / persbericht / team

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

fiets / persbericht / team

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.

fiets / persbericht / team

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.