menu
menu

fiets / persbericht / team

Bernhard Ensink (European Cyclists’ Federation) maakt overstap naar Mobycon

Met trots kunnen wij melden dat vanaf vandaag Bernhard Ensink als strategisch adviseur bij Mobycon aan de slag gaat.

Gedurende de afgelopen 12 jaar was Bernhard secretaris-generaal van ECF (European Cyclists’ Federation) in Brussel en ontfermde hij zich over Europese fietsgerelateerde projecten. Daarvoor was hij onder meer directeur van de Fietsersbond en wethouder in Coevorden. Met deze overstap is het pendelen tussen Brussel en zijn woonplaats verleden tijd en zal hij vanuit ons kantoor in Zwolle zijn functie als strategisch adviseur gaan vervullen.

Bernhard heeft veel ervaring in de Europese (fiets)markt en met name in de Duitse en Engelse markt is hij goed thuis. Logisch dat hij zich op die markten gaat focussen. Je zult hem in deze nieuwe functie binnenkort al kunnen ontmoeten bij het National Cycling Congress in Dresden (13-14 mei), ITF Summit in Leipzig (22-24 mei), Velo-city in Dublin (25-28 juni), maar ook in Nederland tijdens het Nationaal Fiets Congres (19 en 20 juni). Direct dus al een aardig gevulde agenda.

Wij zijn zeer blij met Bernhard als aanvulling op ons team, die ons zal helpen om onze missie ‘de wereld minder afhankelijk maken van de auto’ te realiseren.

Gerelateerd

fiets / persbericht / team

De samenleving verandert dus de mobiliteit ook

Johan Diepens werd laatst geïnterviewd door Acquire Publishing om zijn kijk op mobiliteit voor het nieuwe jaar te delen.