kinderen / verkeersveiligheid

Alle kinderen veel plezier tijdens Nationale Buitenspeeldag!

Wij wensen alle kinderen vandaag extra veel plezier tijdens Nationale Buitenspeeldag. Geniet ervan dat de straten zijn afgesloten van verkeer zodat jullie veilig buiten kunnen spelen!

Sinds 1994 wordt Nationale Buitenspeeldag jaarlijks georganiseerd op de tweede woensdag van juni. Op deze dag worden overal in ons land straten afgesloten van verkeer, zodat kinderen veilig en naar hartenlust buiten kunnen spelen.

Deze dag vraagt aandacht van buurtbewoners en voorbijgangers om eens extra op hun verkeersgedrag te letten. Elke straat, buurt of school kan hieraan meedoen om zo de eigen omgeving veiliger en kindvriendelijker te maken.

Door eerdere buitenspeeldagen hebben verschillende gemeenten aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, zoals snelheidsbeperkende maatregelen, veilige oversteekplaatsen en meer speelruimte.

Gerelateerd

kinderen / verkeersveiligheid

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.

kinderen / verkeersveiligheid

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.

kinderen / verkeersveiligheid

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.