Met dit jaaroverzicht geven wij een beeld van onze activiteiten in 2022. Dat dit overzicht je mag inspireren en uiteraard dat wij dit jaar weer samen met jou mooie en nuttige projecten mogen uitvoeren waarbij we onze missie ‘De wereld minder afhankelijk maken van de auto’ een stapje verder gaan brengen.

Ons werkveld verandert, mobiliteit gaat niet meer alleen over infrastructuur of doorstroming maar gaat steeds meer over de gebruikers van ons mobiliteitssysteem. De vraag ‘Voor wie doen we het eigenlijk?’ wordt steeds belangrijker. En laten we ook continu de vraag stellen ‘Vergeten we niet iemand?’. Participatie, cocreatie en onderzoek onder inwoners of reizigers maken een groter onderdeel uit van ons werk. Blader maar eens door ons jaaroverzicht:

Johan Diepens

Oprichter en directeur

‘Mobiliteit is een eerste levensbehoefte. Door mobiliteit optimaal in te richten en te organiseren geeft Mobycon een boost aan de kwaliteit van onze samenleving. De mogelijkheid om te participeren in de samenleving is een goede mix van gezondheid, economie, sociale cohesie, ruimtelijke ordening en milieu.’