fiets / ITS / slimme mobiliteit / smart mobility

EU-project BITS ten einde

Het wereldwijde tijdschrift ITS International publiceerde een artikel waarin beide consultants terugblikken op de ervaringen van het BITS-project.

Ronald Jorna en Robin Kleine, beiden adviseurs bij Mobycon, waren namens Provincie Overijssel de projectleiders van het door Interreg North Sea gefinancierde project Fietsen en ITS (BITS). Na vier jaar loopt dit project ten einde. Het wereldwijde tijdschrift ITS International publiceerde een artikel waarin beide consultants terugblikken op de ervaringen van het BITS-project en hoe ITS de digitale laag voor de fiets wordt en tegelijkertijd fietsdata een gelijke status geeft als gemotoriseerde verkeersdata. Zie onderstaand het betreffende artikel:

Gerelateerd

fiets / ITS / slimme mobiliteit / smart mobility

Deelmobiliteit, ouderen en participatie

Annelot van Mourik had haar afstudeerstage bij Mobycon met als onderwerp ‘Deelmobiliteit, ouderen en participatie: het belang van effectieve participatiemethoden voor toegankelijke deelmobiliteit voor ouderen’. 

fiets / ITS / slimme mobiliteit / smart mobility

De #fietsketting Cycling out of Poverty (CooP Africa)

De fietsketting van Cycling out of Poverty (CooP Africa) kwam deze keer bij Angela van der Kloof terecht. Als het over fietsen en dan vooral het mogelijk maken van fietsen gaat is Angela dé aangewezen persoon.

fiets / ITS / slimme mobiliteit / smart mobility

Woonwijken zonder auto's is de toekomst

Ook Vastgoed Actueel is geïnteresseerd in de autoluwe visie van Alex Roedoe. Terecht, want in de toekomst zullen we met name in woonwijken anders om moeten gaan met de ruimte én mobiliteit.