menu
menu

Europese subsidieprogramma's

Info-event 'Succes met Europa!' was een succes

Ronald Jorna (r) tijdens zijn presentatie over het BITS-project voor het info-event ‘Succes met Europa!’ vanuit een studio in Hazerswoude.

Ronald Jorna presenteerde 24 juni over het BITS-project tijdens het info-event ‘Succes met Europa!’, een gezamenlijk initiatief van Binnenlands Bestuur en Vindsubsidies.

Een aantal sprekers deed dat vanuit een studio in Hazerswoude, waaronder Ronald. Ook waren er live-verbindingen met ‘Brussel’ zoals met Diederik Samsom (kabinetschef van eurocommissaris Frans Timmermans), Gert Jan Koopman (directeur-generaal Budget van de Europese Commissie), Vera Tax (Europarlementariër, PvdA), Tom Berendsen (Europarlementariër, CDA).

Het online info-event ‘Succes met Europa!’ telde maar liefst 500 deelnemers!

In Binnenlands Bestuur verscheen over het event een verslag alsook een interview met onder andere onze collega Ronald Jorna.

Het whitepaper voor dit event hebben Vindsubsidies en Mobycon gezamenlijk geschreven ‘Provinciaal en gemeentelijk mobiliteitsbeleid en de (subsidie)kansen die Europa biedt’. Het downloaden hiervan is gratis, nadat je je hebt aangemeld.

Op 23 september 2021 wordt door Binnenlands Bestuur en Vindsubsidies nog de masterclass ‘Duurzame en slimme mobiliteit’ georganiseerd, waarvoor Ronald een gedeelte zal verzorgen. Aanmelden voor deze masterclass kan via deze link: https://succesmeteuropa.nl/aanmelden-masterclass/

Gerelateerd