Nieuwe traditie: jaaroverzicht Mobycon

Het goede oude 2019 het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar toch zijn we nog maar een paar maanden op weg in 2020. Een jaar dat ons negatief verrast en ons allen voor veel dilemma’s en onzekerheden plaatst.

Vorig jaar hebben we onze lezers en volgers verrast met een jaaroverzicht over 2018. Dit heeft ons veel positieve reacties opgeleverd. Wij hebben aan het begin van dit jaar geconstateerd dat we wederom zoveel mooie projecten hebben mogen uitvoeren en innovaties hebben opgestart, dat we een overzicht daarvan zeker weer op zijn plaats vonden. Zo start er dus een nieuwe traditie van Mobycon; het jaaroverzicht!

Bekijk op je gemak dit verslag, ontdek de breedte en tegelijkertijd de focus binnen onze dienstverlening, onze ervaringen in binnen- en buitenland en laat je inspireren door dit boeket projecten!

Mobycon jaaroverzicht 2019

Johan Diepens

Oprichter en directeur

‘Mobiliteit is een eerste levensbehoefte. Door mobiliteit optimaal in te richten en te organiseren geeft Mobycon een boost aan de kwaliteit van onze samenleving. De mogelijkheid om te participeren in de samenleving is een goede mix van gezondheid, economie, sociale cohesie, ruimtelijke ordening en milieu.’