menu
menu

Nationaal Fietscongres

Nationaal Fietscongres 17 juni

Uiteraard zijn wij er als trouwe partner weer bij 17 juni. En deze keer, naast twee presentaties van Robin Kleine en Otto Cazemier, ook een speciale sessie in onze stand!

Dus verbeter je skills en maak daarbij gebruik van de onze. Heb jij een fietsvraagstuk waar je graag mee geholpen wilt worden? Laat het ons weten. Tijdens de sessie ‘Fietspraat met experts‘ pakken wij in onze stand twee vraagstukken bij de kop om jou te helpen en je skills te verbeteren.

Wat moet je hiervoor doen?
Dien voor vrijdag 11 juni jouw fietsvraagstuk bij ons in door een mail te sturen naar Irene Janssens en wij selecteren er 2 waarmee we de 17e aan de slag gaan. Als jouw vraagstuk geselecteerd is, ontvang je ter voorbereiding voor de sessie op de 17e van ons een uitnodiging om je vraag door te spreken en wat achtergrondinformatie met ons te delen. Houd bij het indienen van je vraagstuk wel rekening met de beperkte tijd die we tijdens de sessie hebben. We willen natuurlijk wel resultaat boeken binnen de beschikbare tijd.

In een verhalend toekomstperspectief brengen Otto Cazemier en Else Tutert (provincie Overijssel) de mogelijkheden en uitdagingen in beeld voor ‘De fietser in 2035‘. Deze sessie is ingedeeld in ronde 1, van 11:10 – 11:40 uur.

En tijdens de 2e sessieronde zal Robin Kleine een deel van de presentatie Op weg naar een datagedreven en geïnformeerd fietsbeleid verzorgen.

Kom ook en bezoek onze sessies. Tot de 17e!

Gerelateerd