menu
menu

Kom bij ons werken als veldwerker!

Wanneer je op zoek bent naar een baan naast je studie of wanneer je tijdelijk geen werk hebt is veldwerker een mooie aanvulling.

Momenteel zijn we zelfs op zoek naar een veldwerker die 28 tot 40 uur per week beschikbaar is. In dit geval hebben we voorkeur voor iemand met een rijbewijs die eventueel in het bezit is van een eigen auto.

Als veldwerker werk je veel buiten. Soms samen, soms alleen. Je houdt je bezig met het verzamelen van data voor bijvoorbeeld een parkeeronderzoek, je neemt enquêtes af of deelt deze uit of je observeert en noteert verkeerssituaties. Deze onderzoeken vinden door heel Nederland plaats, dus je ziet veel van het land.

De organisatie

Bij Mobycon is de afdeling onderzoek dagelijks bezig met allerlei vraagstukken over verkeer en vervoer. Wanneer er beslissingen op dit vlak genomen moeten worden is het natuurlijk belangrijk dit te doen op basis van betrouwbare onderzoeken. Wij voeren verschillende soorten onderzoek uit. Van parkeeronderzoeken, waarbij we tellen hoeveel auto’s in een wijk geparkeerd staan, tot enquêtes om bijvoorbeeld ervaringen en meningen van reizigers in beeld te brengen. Ook voeren wij verkeerstellingen uit met camera’s. Dit kunnen we niet alleen en schakelen daarvoor de hulp in van veldwerkers.

Wat we van je verwachten

Wij leveren betrouwbare onderzoeken aan onze opdrachtgevers, dus dat je nauwkeurig moet zijn staat buiten kijf. Daarnaast verwachten wij een zelfstandige en proactieve werkhouding. Pas jij in dit plaatje, meld je dan aan via onderstaande button.

We behandelen jouw gegevens volgens ons privacybeleid.