menu
menu

Stagiair(e) marketing & communicatie

Mobycon wil de wereld minder afhankelijk maken van de auto. We doen dit met onze specialisten die zich richten op mobiliteitsdiensten, infra en gedrag en hebben daarbij veel aandacht voor de fiets, lopen en openbaar vervoer. We zijn actief in Nederland, Europa en Noord-Amerika en zijn betrokken bij een breed scala aan interessante mobiliteitsvraagstukken. Door de Nederlandse en internationale kennis te combineren, ontstaan er innovatieve ideeën die we toepassen op elk project. We werken onder andere aan smart mobility, Mobility as a Service (MaaS), verkeersontwerp, mobiliteitsvisies en -strategieën en gebiedsontwikkeling. In onze projecten hebben we altijd de ambitie om voorop te lopen en innovaties tot stand te brengen. We maken onderdeel uit van de Concordis Groep en zijn gevestigd in Delft, Zwolle, ‘s-Hertogenbosch, Ottawa (CA, Durham (USA) en Berlijn (D).

Jouw kans
We hebben een vacature voor een stagiair(e)marketing & communicatie. Volg jij momenteel een studie communicatie, marketing en/of grafisch ontwerp en ben je op zoek naar een kans om je kennis uit te breiden terwijl je werkt met professionals die jouw enthousiasme delen? Vind je het leuk om nieuwe manieren te vinden om informatie over verschillende digitale en traditionele media te communiceren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons team is op zoek naar een stagiair communicatie en marketing die, vanuit ons kantoor in Den Bosch, waardevolle kennis zal opdoen en zal gaan samenwerken met ons gepassioneerde team van marketing- & communicatieprofessionals. Je krijgt ervaring in het promoten en delen van ons werk met een (internationaal) publiek. Als je graag meer wilt leren over trends in de mobiliteitswereld en tegelijkertijd je kennis over communicatie en marketing wilt verbreden, dan kijken we ernaar uit dat jij ons team komt versterken.

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij ons internationale team aanvullen? Stuur dan jouw motivatie, cv en aanvullende relevante details naar David Wansink.

Check onze website om meer over ons team en ons werk te weten te komen en/of volg ons op de sociale mediakanalen: @mobycon.