menu
menu

Ben jij onze volgende stagiair (mobiliteits)data?

Ben jij een student gespecialiseerd in data vraagstukken? En wil je samen met ons werken aan een meer toekomstbestendig mobiliteitssysteem? Dan ben je bij Mobycon aan het juiste adres!

De opdracht
We zijn binnen Mobycon bezig met het ontwikkelen van een aantal tools die ons kan helpen in het advieswerk. Dit varieert van het programmeren van analysewerk tot tools die ons totaal nieuwe inzichten geven. Voor de ontwikkeling van een aantal van deze tools zijn we op zoek naar een stagiair die handig is met het verwerken, analyseren en visualiseren van data en enthousiast wordt van mobiliteitsvraagstukken. De precieze opdracht en methode bepalen we in overleg, zodat de opdracht past bij jouw vaardigheden en ambities.

Mobycon
Wij willen de wereld minder afhankelijk maken van de auto. Als auto’s een minder dominante plek innemen, ontstaat er meer ruimte voor alternatieve vervoersmiddelen, ruimtelijke kwaliteit en aangenaam verblijven. Slim leven en slim reizen, daar zetten we op in. We kijken daarbij goed naar de reis van deur-tot-deur en naar het gedrag en de behoeften van reizigers. Op het moment dat iedereen denkt: ‘de auto wanneer nodig, alternatieven waar mogelijk’, is de missie van Mobycon geslaagd. Mobycon maakt deel uit van de Concordis Groep en heeft kantoren in Delft, Den Bosch, Zwolle, Ottawa (CA), Durham (US) en Berlijn (DE).

Naast het werken aan je professionele ontwikkeling, vinden we een goede en informele werksfeer ook belangrijk! Plezier hebben met elkaar, borrels, MobyDay’s en uitstapjes met collega’s dragen daaraan bij, maar zeker de enthousiaste collega’s waarmee je dagelijks samenwerkt.

Vanaf najaar 2022 zijn wij op zoek naar een stagiair (mobiliteits)data

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Interesse?
Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail naar David Wansink (resourcemanager) en vermeld bij het onderwerp: stagiair mobiliteitsdata.