menu
menu

Prettig wonen, leven en bewegen nu en in de toekomst

Mobiliteit wordt steeds slimmer, Mobycon helpt overheden te anticiperen op deze mobiliteitsinnovaties!

Smart mobility is een breed begrip waar mensen verschillende beelden bij hebben, doordat het een continu vernieuwend karakter heeft. Het omschrijft de mobiliteitsconcepten die op dat moment een vernieuwend element bieden, door de toepassing van een nieuwe technologie of door een bestaande technologie anders in te zetten. Wij zien smart mobility als een nieuwe manier van denken over de inzet van technologie, gegevens en vervoerswijzen, met als doel het beter verbinden van mensen, plaatsen en goederen. Wij staan voor smart mobility waarbij technologische mogelijkheden worden benut, maar niet leidend zijn. Oplossingen dienen altijd in samenhang met hun gebruikers en context te worden gezien. Niet elke vorm van technologie is namelijk slim en niet al het slimme binnen mobiliteit is van technologische aard. Wij gaan voor de beste oplossing op de juiste plek! Dit vraagt om kennis over zowel de technologische mogelijkheden als over alle andere mogelijkheden.

Wij helpen onze partners om hun weg te vinden in al deze nieuwe mogelijkheden. En om de kansen die smart mobility oplevert te verzilveren. Zo werken we aan een samenleving waarin iedereen prettig woont, leeft en beweegt. Elke dag weer.

Aan de slag met smart mobility

Om onze visie in de praktijk te brengen en partijen te helpen op een effectieve manier met smart mobility aan de slag te gaan, hebben we onze eigen aanpak ontwikkeld. Benieuwd naar deze aanpak en hoe wij samen met jou smart mobility verder in de praktijk kunnen brengen? Lees dan ons smart mobility positioneringspaper.

Ook benieuwd naar wat ons bezighoudt en wat wij nog meer doen op het gebied van smart mobility?

Referenties
Pijler: Slimme mobiliteit

Inspireren

Inspireren

Inzichten op trends en ontwikkelingen delen

Bekijk dienst Inspirerenarrow_forward

Adviseren

Adviseren

Vraag vanuit de samenleving altijd centraal stellen

Bekijk dienst Adviserenarrow_forward

Ontwerpen

Ontwerpen

Modaliteiten gezamenlijk bekijken

Bekijk dienst Ontwerpenarrow_forward

Regisseren

Regisseren

Alles in goede banen leiden

Bekijk dienst Regisserenarrow_forward

Evalueren

Evalueren

Effecten en resultaten meten

Bekijk dienst Evaluerenarrow_forward

Meer referenties arrow_forward

Blogs

Bekijk alle blog­berichten arrow_forward

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten arrow_forward