Parttime medewerker Verkeersbesluiten.nl

Voor het opstellen van uitgebreide en complexe verkeersbesluiten zijn we in Zwolle op zoek naar een extra hulp voor ongeveer 4 uur per week.


Introductie
Wij zoeken voor onze dienst Verkeersbesluiten.nl een collega die binnen de poule aan de slag gaat met het opstellen van uitgebreidere en complexe verkeersbesluiten. Heb jij ervaring met de juridische kant van verkeer en affiniteit met (verkeers)recht? Dan is dit een leuk aanbod!

Mobycon
Wij willen de wereld minder afhankelijk maken van de auto. Als auto’s een minder dominante plek innemen, ontstaat er meer ruimte voor alternatieve vervoersmiddelen, ruimtelijke kwaliteit en aangenaam verblijven. Slim leven en slim reizen, daar zetten we op in. We kijken daarbij goed naar de reis van deur-tot-deur en naar het gedrag en de behoeften van reizigers. Op het moment dat iedereen denkt: ‘de auto wanneer nodig, alternatieven waar mogelijk’, is onze missie geslaagd. Voorwaarde daarvoor is dat het verkeerssysteem voor alle modaliteiten goed geregeld is. De verkeersbesluiten van Verkeersbesluiten.nl leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Mobycon maakt deel uit van de Concordis Groep en heeft kantoren in Delft, ‘s-Hertogenbosch, Zwolle, Ottawa (CA), Durham (VS) en Berlijn (D).

De functie
Tijdens de werkzaamheden stel je verkeersbesluiten op voor Verkeersbesluiten.nl. Op onze website stromen de aanvragen binnen die passen bij jouw achtergrond met het verkeersrecht. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke aanvragen je op kunt pakken binnen de tijd die jij beschikbaar hebt. Bij voorkeur ben je minimaal 4 uur per week beschikbaar. De coördinator van Verkeersbesluiten.nl geeft je hiervoor een uitgebreide toelichting op onze werkwijze. De verkeersbesluiten kunnen vanuit huis opgesteld worden, maar je bent natuurlijk ook welkom op ons kantoor in Zwolle.

Verkeersbesluiten.nl
Verkeersbesluiten.nl stelt verkeersbesluiten op voor gemeenten die er zelf niet aan toekomen. Met onze kennis in huis verzorgen we daarnaast het volledige juridische proces rondom het verkeersbesluit; overleg met politie, publicatie in het Gemeenteblad, verdediging bij bezwaar, et cetera. Verkeersbesluiten.nl is een dienst van Mobycon, een verkeerskundig adviesbureau met specialisten op het gebied van collectieve mobiliteit, fiets, gedrag, infrastructuur en onderzoek.

Waar zijn wij naar opzoek?

Het aanbod

Wij bieden jou:

Interesse? Neem dan contact met ons op via: vacature@mobycon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature, stellen we niet op prijs!