menu
menu

Officeassistent 20-24 uur voor Zwolle

Ga jij een beetje hectiek niet uit de weg? Ben je proactief en zie je uitdaging in het ondersteunen van je collega’s, ben je een kei in het organiseren en het meebouwen aan een vlekkenloos proces? Dan hebben wij een leuk functie voor je beschikbaar.

De organisatie

Concordis Groep is een groep gespecialiseerde ondernemingen met een belangrijke algemene noemer: hun knowhow ván en betrokkenheid mét mobiliteit. Bedrijven die elkaar bestuiven met hun kennis en ideeën. En die zich daardoor ontwikkelen tot toonaangevende spelers in hun markten:

De functie

Op ons groeiende kantoor in Zwolle tref je momenteel 15 collega’s. Als officeassistent zorg je voor een efficiënte secretariële en administratieve ondersteuning van collega’s op ons kantoor in Zwolle en uiteraard verder binnen de groep. Jouw taken zien er als volgt uit:

Voor deze functie zoeken we iemand die de uren verspreidt over 3 à 4 dagen per week en gaat werken vanuit ons kantoor in Zwolle (op loopafstand van het station).

Jouw profiel

Jij bent communicatief vaardig en servicegericht. Je bent vriendelijk en representatief. Je kunt goed luisteren en beheerst de Nederlandse taal perfect. Je kunt snel schakelen en weet om te gaan met de hectiek die deze functie met zich meebrengt.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan binnen een professioneel team. Wij streven met veel energie uitdagende maar ook realistische doelen na en moedigen onze medewerkers aan proactief te zijn en met ideeën te komen.

Binnen de organisatie heerst een fijne en ontspannen werksfeer. We zijn er voor elkaar en zorgen samen voor meer dan genoeg werkplezier.

Uiteraard bieden we je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals veel ruimte om je tijd flexibel in te delen, een individueel opleidingsbudget en vaktechnische cursussen. Je krijgt 27 vakantiedagen op fulltime basis. Niet genoeg? Dan kun je er makkelijk nog een aantal bijkopen.

Sollicitatie en informatie vacature officeassistent:

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Hinke Swaans – hr-adviseur (h.swaans@concordis.nl) of telefonisch te bereiken via 015-7501100.