menu
menu

Kom bij Mobycon afstuderen op het ‘meten van impact’

Ben jij geïnteresseerd in de impact van projecten en programma’s op mensen, organisaties en de samenleving? Spreekt het je aan om meer te leren over de snijvlakken van het domein van mobiliteit met het sociale domein, gezondheid en onderwijs? Dan ben je bij Mobycon aan het juiste adres!

De opdracht
In binnen- en buitenland worden projecten en programma’s uitgevoerd op het gebied van het stimuleren van fietsmobiliteit voor iedereen. Denk aan fietslessen voor vluchtelingen en nieuwkomers, programma’s zoals Ieder Kind een Fiets, Doortrappen en Fietsen Alle Jaren. We hebben binnen Mobycon behoefte aan het ontwikkelen van manieren om de impact van dit soort projecten en programma’s in beeld te brengen. Daarom zijn we op zoek naar een afstudeerder die enthousiast wordt van de vraag hoe de impact van een sociaal mobiliteitsproject in beeld gebracht kan worden. Het gaat erom te kijken naar wat er in beeld gebracht moet worden, hoe dit er concreet uitziet en wie dat in beeld brengen zou moeten organiseren. De precieze opdracht en methode kunnen we in overleg bepalen, zodat de opdracht past bij jouw vaardigheden en ambities.

Mobycon
Mobycon wil de wereld minder afhankelijk maken van de auto. Als auto’s een minder dominante plek innemen, ontstaat er meer ruimte voor alternatieve vervoersmiddelen, ruimtelijke kwaliteit en aangenaam verblijven. Slim leven en slim reizen, daar zetten we op in. We kijken daarbij goed naar de reis van deur-tot-deur en naar het gedrag en de behoeften van reizigers. Op het moment dat iedereen denkt: ‘de auto wanneer nodig, alternatieven waar mogelijk’, is de missie van Mobycon geslaagd. Mobycon maakt deel uit van de Concordis Groep en heeft kantoren in Delft (Nederland), Den Bosch (Nederland), Zwolle (Nederland), Ottawa (Canada), Durham (VS) en Berlijn (Duitsland).

Naast het werken aan je professionele ontwikkeling, vinden we een goede en informele werksfeer ook belangrijk. Plezier hebben met elkaar, borrels, MobyDay’s en uitstapjes met collega’s dragen daaraan bij, net zoals de enthousiaste collega’s waarmee je dagelijks samenwerkt.

VANAF SEPTEMBER 2022 ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN AFSTUDEERDER METEN VAN IMPACT

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Interesse?
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar onze resourcemanager David Wansink, d.wansink@mobycon.nl, en vermeld als onderwerp: Stage.