menu
menu

Hr-medewerker 20-24 uur

Werk jij graag in een dynamische omgeving en krijg je energie van het structureren van hr-processen? Wil je er ook voor zorgen dat nieuwe collega’s een vliegende start maken binnen onze organisatie? Lijkt het je daarnaast gaaf om mee te bouwen aan een professionele hr-organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De organisatie

Concordis Groep is een groep gespecialiseerde ondernemingen met een belangrijke algemene noemer: hun knowhow ván en betrokkenheid mét mobiliteit. Bedrijven die elkaar bestuiven met hun kennis en ideeën. En die zich ook daardoor hebben ontwikkeld tot toonaangevende spelers in hun markten:

De functie

Als hr-medewerker bij Concordis Groep geef je uitvoering aan het hr-beleid van de hele groep. Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en soms ook leidinggevenden als het om hr-vragen gaat. Daardoor heb je contacten door de hele organisatie heen. Het leuke aan deze functie is dat nog niet alles volledig is uitgedacht, waardoor er veel kansen en mogelijkheden voor jou liggen.

Het is een zelfstandige functie die je zowel vanuit ons kantoor in Delft als in ‘s-Hertogenbosch kan vervullen. Je zoekt in deze rol afstemming met de hr-adviseur, office-assistants en leidinggevenden.

Jouw profiel

Jij weet het overzicht goed te bewaren en bewaken. Je bent proactief en behulpzaam. Je reageert snel en adequaat. Je bent helder en overtuigend in je communicatie en digitaal vaardig. Als collega weet jij prioriteiten te bepalen en urgentie te herkennen. En daarnaast ben je accuraat en zorgvuldig.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan binnen een professioneel team. Wij streven met veel energie uitdagende maar ook realistische doelen na en moedigen onze medewerkers aan proactief te zijn en met ideeën te komen.

Binnen de organisatie heerst een fijne en ontspannen werksfeer. We zijn er voor elkaar en zorgen samen voor meer dan genoeg werkplezier.

Uiteraard bieden we je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals veel ruimte om je tijd flexibel in te delen, mogelijkheden en faciliteiten om goed thuis te kunnen werken, een individueel opleidingsbudget en vaktechnische cursussen. Je krijgt 27 vakantiedagen op fulltime basis. Niet genoeg? Dan kun je er makkelijk nog een aantal bijkopen.

Sollicitatie en informatie vacature hr-medewerker:

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Hinke Swaans, hr-adviseur h.swaans@concordis.nl of telefonisch te bereiken via 015-7501100.