menu
menu

Adviseur mobiliteit & procesbegeleider

Mobycon wil de wereld minder afhankelijk maken van de auto. We doen dit met onze specialisten die zich richten op mobiliteitsdiensten, infra en gedrag en hebben daarbij veel aandacht voor de fiets, lopen en openbaar vervoer. We zijn actief in Nederland, Europa en Noord-Amerika en zijn betrokken bij een breed scala aan interessante mobiliteitsvraagstukken. We werken onder andere aan mobiliteitsarmoede, mobiliteitsvisies- en plannen, verkeerskundige onderbouwingen van ruimtelijke ontwikkelingen, smart mobility en verkeersontwerp. In onze projecten hebben we altijd de ambitie om voorop te lopen en innovaties tot stand te brengen. Zowel inhoudelijk als in de manier waarop we samenwerken met relevante partijen. We maken onderdeel uit van de Concordis Groep en zijn gevestigd in Delft, ’s-Hertogenbosch, Zwolle en in het buitenland in Ottawa (CA), Durham (USA) en Berlijn (D).

Jouw kans
Mobycon heeft een vacature voor een adviseur mobiliteit en procesbegeleider. Zit jouw kracht vooral in het verbinden van een brede diversiteit aan stakeholders? Haal je energie uit het ontwerpen van een proces? En heb je daarnaast een visie op de toekomst van onze mobiliteit en wil je er actief aan werken deze visie in de praktijk te brengen, samen met inhoudelijke specialisten? Dan ben je bij Mobycon aan het juiste adres! Naast het werken aan je professionele ontwikkeling, vinden we een goede en informele werksfeer ook belangrijk! Plezier hebben met elkaar, borrels, MobyDay’s en andere uitstapjes met collega’s dragen daaraan bij, maar zeker de enthousiaste collega’s waarmee je dagelijks samenwerkt.

De functie
Als adviseur mobiliteit en procesbegeleider werk je aan diverse uitdagende projecten. Door je procesvaardigheden weet je binnen projecten de juiste mensen te prikkelen en aan boord te houden. Specifiek voor deze functie: je draagt bij aan de doorontwikkeling van de rol van procesbegeleider binnen onze projecten én je staat open voor uitwisseling met andere procesbegeleiders binnen Mobycon. Je draagt bij aan de doorontwikkeling van de Mobycon Participatiefabriek.

Wat wij van je vragen

Aanbod

Solliciteren
Interesse in deze uitdagende baan? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacature@mobycon.nl en vermeld bij het onderwerp ‘adviseur mobiliteit & procesbegeleider’. Wanneer je meer informatie over de functie wilt stuur dan eerst een e-mail naar vacature@mobycon.nl.