fietscultuur

Programma Fiets voor ROV Zuid-Holland

In provincie Zuid-Holland is in tegenstelling tot veel andere regio’s in Nederland sprake van een daling van de ongevalscijfers. Deze daling lijkt echter te stagneren. Drie groepen vallen in het bijzonder op: fietsers, jonge bestuurders en senioren. Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland wil aan slag met het verbeteren van de verkeersveiligheid in deze groepen.

Zakenvrouw op de fietsProgramma Fiets

Daarom heeft ROV Zuid-Holland aan Mobycon gevraagd het Programma Fiets uit te werken. Het gewenste programma richt zich in eerste instantie op educatie waarbij gebruik wordt gemaakt van de door ROV ontwikkelde programma’s en landelijke campagnes. Daar waar nodig is gaan we op zoek naar vernieuwing en wordt aangehaakt bij Beter Benutten projecten waarin het fietsen wordt gestimuleerd. Het Programma Fiets wordt zo ingestoken dat ook de nu onbekende ontwikkelingen in de toekomst een plek krijgen in het programma. Daarnaast moet duidelijk naar voren komen wie, wat, waar, wanneer en waarom doet.

Meer weten over Programma Fiets van ROV Zuid-Holland? Neem dan contact op onze adviseur Lars Matthijssen, l.matthijssen@mobycon.nl.

Gerelateerd